Skönhetsbehandlingar
Care by Caroline

Kropps- & skönhetsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Välj mellan Lilla Ansiktsbehandlingen (25 min)  eller Ansiktsbehandling LYX (50min), beroende på önskemål och behov. Produkterna vi använder är från de organiska och ekologiska CHOKLADSERIEN & Maria Åkerberg, för både män och kvinnor. Rengöring, peeling, mask och återfuktning är en del av alla våra ansiktsbehandlingar och beroende på behandling fokuserar vi på olika områden så som linjer, cirkulation, orenheter etc.

Med hjälp av AHA-syra kan vi effektivt och närande djuprengöra porer och släta ut fina linjer, ingår i Ansiktsbehandling LYX.

Massage i ansikte och hårbotten är en del av behandlingen, och tilläggsbehandlingar så som hand- eller fotinpackningar, lymfdränage,  går att lägga till. (Ca 10 min läggs till vid tilläggsbehandling.)

 

Ansiktsbehandling-Galvanisk Microström

I denna ansiktsbehandling använder vi vårat fantastiska redskap; Beauty Iron. Med hjälp av galvanisk microström och värme från Beauty Iron, slussas produkterna in djupare i huden och ger ett mer djupgående resultat. Samtidigt tränar microströmmen dina ansiktsmuskler och stramar upp och slätar ut huden. Vilket ger ett fantastsikt fint lyft och din hud blir mer spänstig och full av lyster. För att få ett långvarit resultat, rekomenderar vi en kur på minst 4 behandlingar med en till två veckor mellan vardera. 

 

Peel the day off!

Peel the day off!

En lyxig behandling som börjar med en skön ryggskrubb, som återfuktar och exfolierar huden. Efter skrubben, smörjs ryggen in med varm och återfuktande olja, med lätta masserande drag. När ryggen är klar, fortsätter vi med en skön ansiktsbehandling som rengör, exfolierar , samt återfuktar, ger balans och näring åt huden. En behandling för vintertrött och torr hud, som ger lugn och ro för såväl det yttre som det inre.

 

Solmassage

En lätt massage med en brun utan sol, Tan in a Bottle, från Maria Åkerberg, Krämen masseras in över hela kroppen med lätta och långa drag, för ett jämt och fint resultat. Tan in a bottle är en brun utan sol som bygger upp en fin nyans och som anpassar sig efter din egna hudtyp och färg.  Solmassagen bokas med eller utan helkroppskrubb. Bokar du endast solmassagen är det viktigt att du skrubbar hela kroppen själv, innan din behandling, för att få ett så jämt och hållbart resultat som möjligt. Du ska inte skrubba eller duscha inom 24 timmar efter behandlingen.

 

Body Scrub

En kroppscrub är gjord av naturliga "slipande" material såsom salt, socker som blandas med massageoljor och aromatiska oljor för att maximalt rena och återfukta din hud. En kroppsskrubb hjälper till att ta bort döda hudceller och framhäver den nya återfuktade huden. Efter skrubben återfuktas kroppen med en mjukgörande lotion och balm från MARIA ÅKERBERG. Produkterna anpassas efter önskemål och behov.

 

Topp till tå

75 minuter av lyx, avslappning och harmoni. Behandlingen börjar med en ljuvligt varm, återfuktande chokladinpacking, som sedan fortsätter med en avkopplande ansiktsbehandling där huden rengörs, exfolieras och återfuktas med produkter anpassade efter din hudtyp.  Behandlingen avslutas med en mjukare massage, som kapslar in inpackningens hudnärande ämnen, för total återfukting.

Vår absolut lyxigaste behandling!

 

Plock/Vax, färgning av bryn & fransar

Välj mellan att forma brynen med hjälp av plockning med pincett eller vaxning. Färgning av fransar och bryn görs med naturlig växtfärg, helt fri från gifter och allergiframkallande ämnen.


Kontakt


Adress: Vedbyvägen 10, 26435 Klippan

Mail: info@carebycaroline.se

Telefon: 0435-15450

Öppettider ojämn vecka:


måndag 09.00 - 17.00

tisdag 08.00 - 18.00

onsdag 08.00 - 16.30

torsdag 12.00 - 20.00

fredag 09.00 - 18.00

lördag & söndag stängt, öppet enl ö.k


Öppettider jämn vecka:


måndag 09.00 - 18.00

tisdag 12.00 - 20.00

onsdag 09.00 - 17.00

torsdag 12.30 - 20.00

fredag 09.00 - 17.30

lördag & söndag stängt, öppet enl ö.k

© Copyright. All Rights Reserved.

Care by Caroline

 

Friskvård för företag och privatpersoner.

Skönhetsbehandlingar med höglkvalitativa gröncertifierade produkter.