Vaxning
Care by Caroline

Vaxning med sockervaxHos Care by Caroline utför vi vaxning på hela kroppen och helt efter dina önskemål.


Stubb, inåtväxande hårstrån och klåda är vanliga problem efter rakning. Detta är problem som blir ett minne blott med sockervaxning. Inte bara är det bättre för huden, det är även återfuktande och gör mindre ont. Vaxning är en metod som används för att avlägsna hår på ett snabbt, enkelt och hygieniskt sett. En metod som använts i decennier och som blir mer och mer populärt. – Framförallt intimvaxningen även kallad brasiliansk vaxning. Hårstråna kommer bli tunna, glesa och mjuka. Med tiden blir vaxningen även mer och mer behaglig då hårsäckarna inte orkar producera lika grova hårstrån. Du slipper även rödprickig och irriterad hud då vi erbjuder en väldigt skonsam metod med just sockervax.

Innan & efter vaxning


Innan:


1. Håren bör vara mellan 3-6mm innan vaxning för bästa resultat Mellan dina behandlningar bör det gå 4 veckor – det är ca så lång din växtcykel är. Detta varierar ibland något och vi märker snart vad som är bäst för just dig.

2. Duscha innan du kommer. Efter behandlingen bör du ej duscha på 24h och resultatet blir bäst om ingen smuts eller svett är kvar på huden.

3. Huden - Smörj regelbundet mellan behandlingar som vi rekommenderar. Är du för torr i huden inför din behandling kan detta leda till att hårstråna bryts och resultatet inte blir 100 % perfekt. Har du väldigt torr hud bör du peela och smörja in dig minst 24h innan ditt besök.

4. Vi använder oss av högkvalitets vax och smärtan är minimal, skulle du ändå vara rädd för att det gör ont går det bra att ta en värktablett 30-45 min inför besöket – bli inte skrämd, för det gör faktiskt inte så ont som många tror.

5. Spraytanning och solning ska undvikas före och efter behandlingen eftersom detta bidrar till en ökad känslighet i huden som kan skapa rodnader och irritatio.


Efter:


1. Inom 24 h bör du undvika

• Sola

• Duscha

• Bastu/Bada

• Smink/deodorant

• Krämer eller exfolierande produkter

• Träning. Svett kan leda till bakterier som irriterar hårsäckarna.


2. Raka dig inte mellan behandlingarna. Detta stör rytmen i växtcykeln, hårsäckarna kan återigen rota sig, det kommer göra ont att vaxa sig nästa gång eftersom det inte blir den utunnande effekten du får med regelbunden vaxning.

3. Exfoliera din hud med en lätt skrubb efter din terapeuts rekommendationer för att undvika inåtväxta hårstrån.

4. Bomullsunderkläder rekommenderas så huden kan andas. Kom tillbaka inom 4-5 veckor för ny behandling. Växtcykel innebär att hårstråna växer i olika faser. När du vaxat under en längre period får ett väldigt hållbart resultat. Kom ihåg att vaxning är en behandling - endast 1 vaxning leder inte till minskad hårväxt. Ju längre tid du håller på desto bättre blir det.

Brasiliansk vaxning


Vad är Brasiliansk Vaxning?


Brasiliansk vaxning innebär att man med hjälp av vax tar bort allt eller större delar av sitt könshår. Du bestämmer själv hur just du vill ha det. Denna behandling har blivit mycket populär och idag är det faktiskt en av de behandlingar vi utför mest. Du behöver absolut inte vara nervös inför din första brazilianska vaxning eller känna dig obekväm inför att klä av dig nedtill. Vi på Naturligvis är professionella och bemöter dig med omsorg och respekt. Du är i goda händer och en behaglig brasiliansk vaxning väntar dig. Efter själva vaxningen behandlas din hud med en lugnande olja samtidigt som vaxrester på huden avlägsnas. Eventuella kvarstående hårstrån plockas bort med pincett. På Naturligvis har vi speciellt utvecklade rutiner så att hela behandlingen sker under noggranna hygieniska förhållanden.

Kontakt


Adress: Vedbyvägen 10, 26435 Klippan

Mail: info@carebycaroline.se

Telefon: 0435-15450

Öppettider ojämn vecka:


måndag 09.00 - 17.00

tisdag 08.00 - 18.00

onsdag 08.00 - 16.30

torsdag 12.00 - 20.00

fredag 09.00 - 18.00

lördag & söndag stängt, öppet enl ö.k


Öppettider jämn vecka:


måndag 09.00 - 18.00

tisdag 12.00 - 20.00

onsdag 09.00 - 17.00

torsdag 12.30 - 20.00

fredag 09.00 - 17.30

lördag & söndag stängt, öppet enl ö.k

© Copyright. All Rights Reserved.

Care by Caroline

 

Friskvård för företag och privatpersoner.

Skönhetsbehandlingar med höglkvalitativa gröncertifierade produkter.